måndag 19 september 2011

Whitsundays

Befinner mig just nu i paradiset:) har just kommit hem fran en underbar seglingstur ut i det fantastiskt vackra Whitsundays Islands.

Vara dagar har varit lite mer avslappnade sedan alla vara aventyrssporter har i borjan. Fran Townsville tog vi farjan over till Magnetic Island dar vi stannade 2 natter. Forsta dagen chillade vi och spenderade lite beach tid, andra dagen hyrde vi cyklar och cyklade runt pa on. Det var ingen sondags-tur dock, det var varsta work-outen med sana branta backar att det var omojligt att cykla upp!! na, fick se en hel del av magnetic, och fick sen med gott samvete njuta av olen pa kvallen sen:)

Fran Magnetic Island tog vi sen farjan tillbaka till fastlandet och hoppade pa greyhound bussen till Airlie beach, dar vi nu stannar 5 dagar. Motte upp med vannen fran Melbourne, och for ut pa den namnda seglingsturen. Vi var ute med seglingsbaten Hammer, och dess crew och ett gang pa ca 15 pers pa en 2 dagar, 1 natt segling. Sa himla harligt!! Forsta stoppet efter att vi hjalpt till att resa seglet och seglat nan timme, var Whitehaven beach. Sa underbart vackert! har tittat pa bilder fran whitehaven pa forhand, men verkligenheten var tillochmed annu vackrare! det var verkligen paradis! om jag har tid nangang sa ska jag forsoka fa upp bilder... Natten spenderade vi pa baten och vaggades till somn av havet:) innan det var dags att krypa till kojs, lag jag pa dack och tittade pa stjarnorna. Magiskt. Nasta dag snorklade vi pa 2 stallen, sag massa fina koraller och fiskar. Resten av dagen har vi legat och solat pa dack...livet kunde vara bra mycket samre;) har njutit i fulla drag!! har annu 2 natter kvar har pa Airlie beach, innan jag och jeanette aker vidare, antagligen med nattbuss till Fraser Island, mot nya aventyr!!:)

Inga kommentarer: